Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(tagata fai filifili filifili uamea lapotopoto)

Fa'ata'amilomilo So'otaga Pakeke Elevator Fa'agaoioi ole Suiga ma le Fa'agata o filifili Tulaga ma Fofo

O le lifi o le pakete e iai le fausaga faigofie, laʻititi laʻititi, maualalo le faʻaaogaina o le eletise ma le tele o le felauaiga, ma e masani ona faʻaaogaina i le tele o mea faʻapipiʻi faiga i le eletise, mea faufale, metallurgy, kemisi, sima, mining ma isi pisinisi.

I le avea ai ma vaega autu traction o le pakete lifi, o lefilifili sooga lapotopotoo le lifi pakete o le a mafua ai faʻafitauli e pei o le tamoʻe o le sauga ma le motu o filifili i le taimi e faʻaaoga ai.O a mea e mafua ai le faʻaogaina o le lifi o pakete filifili ma le motusia o filifili soʻotaga lapotopoto?Se'i o tatou va'ai toto'a:

Baleti lifi

1. I le mamanu ma le gaosiga o le gaosiga, o le pito i luga ma lalosprocketse le oi le laina ogatotonu, e mafua ai le faʻaseseina i le taimi o le faʻaogaina o filifili, ma faʻaofuofu ogaoga i le tasi itu o le filifili soʻotaga lapotopoto, lea o le a taʻitaʻia ai filifili gau i le taimi umi.

2. Talu ai ona e le suia le filifili i le taimi lava e uma ona ofuina, o le pu hopper e ofuina pe a gnawed le pito i luga ma lalo sprockets, ma mulimuli ane gau le pa mea.

3. O le filifili e leʻi suia ma tausia mo se taimi umi, ina ia motusia le filifili pe a uma se taimi umi o le ele ma le matua.

4. O le sprocket ulu e ofuina, afai o le ulu ulu e matua ofuina ma e le suia i le taimi, o le a matua mafua ai le sasau o le filifili pe a faʻaaogaina, ma o le a faʻafefe foi le filifili pe a faʻafefe le uili ulu.

5. Faʻatatau i uiga o mea faʻapipiʻi, pe a faʻapipiʻi mea faʻafeiloaʻi i le va o filifili e lua, o le tele o le numera o filifili, i se tulaga tele, faʻateleina le mamafa o le filifili, ina ia faʻamalosi ma faʻamalosi le filifili seia oʻo ina malepe. .

6. Faʻafitauli o le lelei o filifili, e pei o le tele o le maaa ma le faʻaitiitia o le faigata o le togafitiga o le vevela o filifili, o le a taʻitaʻia ai le vaivai i le taimi o le faʻaogaina o le filifili ma iʻu ai i le motusia o filifili.

O mea o lo'o i luga o mea masani o le oscillating ma le motusia filifili o lifi pakete filifili i le taimi o le taotoga.A swipe le lifi o pakete filifili ma gau le filifili, e tatau ona toe faaleleia vave meafaigaluega:

1. Pe a maua e le uili ulu le pisapisao le masani ma ua matua ofuina, o vaega e tatau ona suia vave e puipuia ai le sili atu ona faigata.

2. A pipii atu le uili ulu i meafaitino poʻo otaota i le taimi o le faʻagaioiga, e tatau ona faʻamamā vave e puipuia ai le paʻu o filifili ma faʻafefe o meafaigaluega.

3. A iai se suiga manino, o le gaioiga e mafai ona fetuutuunai e le masini tensioning maualalo e faʻamalosi le filifili.

4. I le taimi o le la'uina o uta, e le maalofia le i ai o le faʻasalalau, pe a iai se tulaga faʻafefeteina, siaki pe o loʻo i ai i meafaigaluega se filifili matala, ma faʻamalosi le masini faʻamalosi.Afai e masaa le mea i luga o le uili ulu ma le uili siʻusiʻu i le taimi o le laʻuina atu, o mea o le a ufiufi ai le sprocket, e mafua ai le paʻu ma ofuina i le sprocket i le taimi o le faʻaogaina o le lifi pakete, ma e tatau ona togafitia vave.


Taimi meli: Apr-09-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou